PUHELIN 0207 497 380
EtusivuHotellihuoneet ja ateriat

Hotellihuoneet ja ateriat

Hotellihuone vai huoneistohotelli?

Easyloman tarjoaa majoituksia hotelleissa ja huoneistohotelleissa. Molemmissa voi olla lisäksi useita eri huone/huoneistotyyppejä.

Hotellissa yleisin huonetyyppi on kahden hengen huone, jossa on vuode/vuoteet kahdelle ja oma kylpyhuone/wc. Hotellihuoneissa ei ole ruoanlaittomahdollisuutta. Joissakin hotellihuoneissakin on minibaari/jääkaappi.

Huoneistohotellin huone/huoneistotyyppejä ovat yksiö (joskus studio), yhden makuuhuoneen huoneisto (eli kaksio), kahden makuuhuoneen huoneisto (eli kolmio) jne. Yksiöissäkin on vuode vähintään kahdelle, jos muuta ei mainita. Kaksiossa on olohuone/keittonurkkaus samassa tilassa, mutta lisäksi erillinen makuuhuone.
Huoneistohotellin huoneistossa on aina keittonurkkaus, jossa voi itse laittaa ruokaa. Huoneistoissa on aina myös jääkaappi.

 

Hotelliluokitus:

Hotellien luokitus perustuu hotellin tarjoamiin palveluihin sekä matkakohteen yleisiin standardeihin. Hotelliesittelyn tähtiluokitus voi poiketa hotellin virallisesta luokituksesta. Kaikissa matkakohteissa ei ole virallista luokitusta olemassakaan.

Yleinen trendi on ollut, että tasokkaampia hotelleja on varattu kokoajan enemmän. Laatutietoiset lomailijat ovat huomanneet, että onnistunut hotellin valinta on tärkein yksittäinen tekijä loman onnistumisessa.

Easyloma haluaa kuitenki tarjota tasokkaiden hotellien rinnalla kaiken tasoisia majoituksia, myös aivan edullisimpia kahdenkin tähden hotelleja. Vaikka niiden taso ei usein yllä monien matkailijoiden vaatimuksiin, niin edullisella mjoituksella on aina puolensa ja kannattajansa. Rahaa jää kenties muihin tärkeisiin asioihin kuten retkeilyyn ja harrastuksiin.

Vuoteet:

Hotellihuoneeseen tai huoneistoon saa yleensä yhden tai useamman lisävuoteen lapselle tai aikuiselle. Lisävuode on usein levitettävä vuodesohva tai erillinen lisävuode. Nämä eivät ole oikean sängyn veroisia ja voivat olla kapeampia ja lyhyempiä kuin normaalivuoteet. Oman mukavuuden vuoksi tämä kannattaa ottaa huomioon. Huoneet on myös yleensä suunniteltu kahden hengen asumiseen, joten lisävuode voi viedä oleskelutilan vähiin.

 

Hotelliateriat:

Aamiainen

Sisältää aamiaisen, joka voi olla buffetaamiainen tai valmis aamiaisateria. Joissakin hotelleissa aamiainen on nimeltään aamukahvi tai mannermainen (continental) aamiainen. Silloin aamiainen on vaatimaton ja sisältää esimerkiksi kahvia/teetä, paahtoleipää/voisarvia sekä marmeladia ja juustoa.

Puolihoito

Sisältää aamiaisen juomineen ja päivällisen ilman juomia. Päivällisen juomat maksetaan erikseen.

Täysihoito

Sisältää hotellin ateriaohjelman (useimmiten aamiainen, lounas ja päivällinen) mukaiset ateriat ilman juomia. Juomat maksetaan erikseen.

All Inclusive

Sisältää hotellin All Inclusive -ateriaohjelman mukaiset ateriat sekä juomat. Juomiin kuuluu ruokajuomat kuten virvoitusjuomat, olut, viini, vesi sekä alkoholipitoiset juomat, kaikki yleensä paikallista merkkiä. Juomia tarjoillaan aamupäivästä myöhäiseen iltaan (noin klo 22.00-24.00 asti). Aikataulut saattavat vaihdella hotelleittain. Joissakin hotelleissa myös aktiviteetit tai esimerkiksi tenniskentän käyttö sisältyvät ohjelmaan.


Hotellien aterioiden ajat vaihtelevat hotelleittain. Huomioithan, että jos lentosi saapuu myöhään voi päivällisaika olla ohi ja päivällistä ei ole enää saatavilla. Samoin jos lentosi lähtee hyvin varhain voi olla, että aamiaista ei ole vielä saatavilla. Voit kuitenkin pyytää hotellista hyvissä ajoin ennen lähtöä mahdollisuutta varhaisaamiaiseen. Jotkut hotellit pystyvät tarjoamaan tällaisen.

© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress