PUHELIN 0207 497 380
EtusivuLentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset

 

Kun varaat Easyloman kuljetuksen se on aina menopaluu -varaus.


Gran Canaria ja Teneriffa(pois lukien Puerto de la Cruz)

Näissä kohteissa käytössäsi Easyloman yksityinen suora kuljetus lentokentältä omaan hotelliinne. Teitä odotetaan lentokentällä, jonka jälkeen teidät kuljetetaan suoraan hotelliinne – kyydissä yleensä vain sinä ja seurueesi. Teidän ei siis tarvitse kiertää bussilla useita hotelleja, vaan pääsette nauttimaan lomasta nopeasti, odottamatta ja jonottamatta. Se on niin helppoa 🙂

Loman päättyessä matka hotellilta takaisin lentokentälle sujuu yhtä mukavasti. Auto tulee noutamaan sovittuna ajankohtana hotellin edestä ja vie suoraan lentokentälle.

HUOM! Äkkilähdöissä yksityiskuljetuksen sijaan voi olla myös bussikuljetus. Kuljetusmuodon näet kuljetusvoucherista varauksen jälkeen.

 

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruziin kuljetus lentokentältä/lentokentälle tapahtuu bussilla. Bussi kuljettaa useamman hotellin asiakkaita ja saattaa kentältä lähtiessä odottaa matkustajia useammalta lennolta.
Yksityiskuljetusta ei ole mahdollista varata Puerto de la Cruziin.

Huom! Osassa Puerto de la Cruzin hotellitiedoissa mainitty etäisyys lentokentälle on lähimmälle kentälle eli Tenerife North -kentälle. Easyloma lentää eteläiselle kentälle, josta on noin 90 km matka Puerto de la Cruziin.

Pyörätuolin kanssa matkustaminen, katso alla.


 

Pyörätuolin kanssa matkustaminen

Easyloman tavalliseen kuljetukseen voidaan ottaa pyörätuolin kanssa matkustava vain siinä tapauksessa hän pystyy itse tai oman matkaseurueen avustamana nousemaan bussiin ja sieltä pois. Jos tarvitset ns. invataksin, ota yhteys asiakaspalveluumme, joka selvittää invataksin saatavuuden kyseiselle matkalle. Kuljetuksen hinta voi olla eri kuin tavallinen kuljetus.


Kuljetus pelkkien lentojen kanssa / Kuljetus, kun hotelli on varattu muualta kuin Easylomasta

Easyloman kuljetus toimii vain Easyloman matkapakettien yhteydessä. Jos sinulla on itse varaamasi majoitus, voit varata lentokenttäkuljetukset etukäteen täältä: https://www.matkaporssi.fi/lentokenttakuljetus


© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress